Balfixar och viker á la konmari

Hej!
Då var det söndag igen och jag sitter och dricker te som vanligt. Om mindre än två veckor är det dags för terminens första tenta vilket känns aningen stressande men förutom det så händer det inte jättemycket. I tisdags var jag en sväng till Emporia med Ingeborg och på fredagen umgicks jag med Anna, Gesine, Nicole och Lina! Först gick några av oss ut och åt och sedan mötte vi upp de andra och begav oss hem till Gesine. De andra bakade världens godaste äppelpaj (den luktade i alla fall som världens godaste äppelpaj men jag smakade inte) och sedan drack vi te och kollade på film. Igår (lördag) så traskade jag hem till Nicole för att hjälpa henne lite inför en bal hon skulle på. I början var det lite kaosartat eftersom jag var tvungen att klippa i hennes klänning (!!!) men sedan gick det lugnare till! Jag hjälpte henne med håret och lösögonfransarna och hon blev så fin 🙂
När jag kom hem igen var jag rastlös och det slutade med att jag satt och kollade på youtube-videos om hur man viker kläder på ett estetiskt tilltalande sätt (något jag inte är särskilt bekant med). Idag har jag i alla fall fått en del gjort, så nu känns det som om jag kan titta på några avsnitt Narcos med gott samvete. Ha en fin vecka allesammans!

Mästerfotografen Anna fotade mig och Nicole i fredags:

Nicole var redo för bal igår:

 

 

 

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/uncategorized/balfixar-och-viker-a-la-konmari/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *