Vad är det som händer i Nagoya!?!?

Heeej igen!

Okej, dags för en liten summering över vad som hänt sedan sist. I mitt förra inlägg skrev jag om de besök jag fått under våren, men det är faktiskt inte allt som hänt! Ju fler inlägg jag planerat att skriva, i takt med att jag gjort fler och fler saker, desto större motstånd har jag känt inför att sätta mig ned och skriva ned dem. Så istället så gör jag nu en superkort sammanfattning av vad som hänt så att jag kommer ikapp! 

Precis när min familj kom på besök startade även vårterminen efter ett 2 månader långt lov som var bode fantastiskt med utlandsresor (Taiwan och Sydkorea) och besök (Ingeborg) men också ensamt och tråkigt (skrivit om det i mitt förrförra inlägg och ni vill läsa om det). När de sedan åkt hem så var lektionerna i full gång. Denna termin har jag bestämt mig för att inte ta några lektioner i japanska (förutom i kanji, eftersom det passar in i mitt schema). Däremot har jag vidgat mina vyer och valt juridiska kurser jag aldrig trodde att jag skulle välja, exempelvis i International Commercial Arbitration… Men jag är faktiskt väldigt nöjd över mina kursval (och nu är jag halvvägs in). Förutom kurserna så har jag i maj månad hunnit med 3 lite större aktiviteter: 1) fotbollsmatch på Toyota Stadium (själva matchen var tråkig, hatar fotboll egentligen. Men var en häftig upplevelse + Nagoyas lag vann!) 2) tjejhelg i Nagoya (mina kompisar från Frankrike skulle till det franska konsulatet och rösta i EU-valet och de undrade om jag ville följa med so why not? Förutom att promenera runt i det underbara Arashiyama (google it!), så blev det karaoke och tjejsnack på nätterna vilket ledde till grav sömnbrist. Sov 12 timmar när jag kom hem till Nagoya igen. Vet inte om jag någonsin gjort det förut, haha!) och 3) varit på en traditionell festival x2! Yes, tror det var allt för nu! 

Festival 1

Fotboll:

Kyoto:

Festival 2:

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/vad-ar-det-som-hander-i-nagoya/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *