Spex och prosecco

Då har man precis kommit hem från en perfekt torsdagskväll á la Lund! Eftersom jag har seminarium imorgon bitti är det nog bäst att jag går och lägger mig nu, men ville bara dela med mig av min fina kväll först.

Prosecco… på en torsdag!

Vi var på juristernas egna spex! Men innan dess åt vi italiensk….

I väntan på att min lugg ska växa ut gör jag mitt bästa för att få bort den ur ögonen!

Mitt middagssällskap bestod av Gesine, Lina, Nicole och Ingeborg som älskar när jag tvångsfotograferar dem till min blogg. Nåja, nu ska jag gå till sängs och förtränga minnet av alla riksdaler jag förbrukat under denna drömska kväll… Godnatt!

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/spex-och-prosecco/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 24-årig sverigefinsk juriststudent som för tillfället är bosatt i Nagoya, Japan. Jag är en morgonmänniska som gärna kliver upp okristligt tidigt även om jag inte måste. Väl vaken ägnar jag mig gärna åt att lyssna på makabra radiodokumentärer, skriva (blogginlägg, listor, dagboksinlägg, noveller), läsa romaner, eller gå på karaoke. En annan viktig del av min personlighet är att få uttrycka mig genom kläder och smink. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg under 2019 till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *