Senaste nytt: Februari vs. Mars, matcha+sprit=sant?, Rapunzels memoarer!

Hej!
Nu var det över 3 veckor sedan sist jag skrev här så nu är det väl dags igen. Februari kom lite som en käftsmäll. Jag älskar ju konceptet januari så mycket; ledighet till en början, en ny fräsch start på ett nytt år och bäst av allt min födelsedag! Sedan kommer februari som en påminnelse om att våren är långt borta samt att det nya året påminner ganska mycket om det föregående. Men nu… MARS! Jag är redo för ett mars att minnas. Jag tänker leva mars som vore det ett nytt januari (fast varmare förhoppningsvis???)! Jag ska njuta av alla vårtecken det finns att avnjuta, fira påsk i Boden och förhoppningsvis byta tillbaka till lågskor igen. Men först innan det är dags för att träda in i min fantastiska vårpersonlighet tänkte jag sammanfatta vad som hände de sista veckorna i februari, parallellt med att jag försökte överleva i ett blåsigt Lund:

Jag fick en gratis sminklektion på Make-up store. Det var så jäkla roligt! Älskar att prata om smink och fick några bra tips. (Ödmjuk som jag är tycker jag dock att jag klarar mig rätt bra på egen hand också…) Något jag är sämre på är fotografi så färgerna är lite off i bilderna. Ögonskuggan var (i verkligheten) persikofärgad och lila. Kajalpennan i undre vattenlinjen var svart och blå.

Spelkvällar var också någonting som förekom i februari. Denna gången med Lina, Gesine och Philip. 

Gesine och Philip lekte bartenders och rörde ihop en matcha-drink!

Om februari vore en person hade den varit ett as… Initialt blommor och sol. Sedan snö och kyla. Är 5 dagar mellan dessa fotografier:

Fest hemma hos Lina och Anna! Jag kände mig snygg i min nya klänning med stjärnor på!

Bjuden på en mycket sofistikerad tebjudning med Lina och Gesine. Dyker såklart upp med ett stiligt hål i strumpan.

Cava med Nicole. Need I say more?

Okej, jag kan väl tillägga att vi även åt god middag och drack vin! (Även Rebecka gjorde oss sällskap en stund i vinpimplandet.) 

Tekniskt sett var det redan mars nu i helgen men… Här var vi på middag hos Silja och Anders. Middagen blev sedan spel, vin och fuldans till midnatt. 

Avslutningsvis en ovanligt sexig bild på mig själv i badrumsspegeln…. Försöker att spara ut håret en bit eftersom jag inte haft långt hår sedan jag bodde i Tokyo hösten 2014. 

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/senaste-nytt-februari-vs-mars-matchaspritsant-rapunzels-memoarer/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 24-årig sverigefinsk juriststudent som för tillfället är bosatt i Nagoya, Japan. Jag är en morgonmänniska som gärna kliver upp okristligt tidigt även om jag inte måste. Väl vaken ägnar jag mig gärna åt att lyssna på makabra radiodokumentärer, skriva (blogginlägg, listor, dagboksinlägg, noveller), läsa romaner, eller gå på karaoke. En annan viktig del av min personlighet är att få uttrycka mig genom kläder och smink. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg under 2019 till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *