Picknick+ROADTRIP

Hej igen!

Helt plötsligt hade jag glömt att blogga på någon vecka men nu är jag tillbaka. Sedan sist vi sågs har jag hunnit skriva en uppsats, ändra utseendet på bloggen, varit på middag i Annas nya lägenhet, varit på picknick 2 gånger och haft en liten roadtrip genom södra Skåne. Nu återstår bara ett seminarium på onsdag och sedan tar jag sommarlov i ca 3 månader. Så skönt!

Hos Anna
För någon vecka sedan åt vi middag hos Anna eftersom hon precis har fått en lägenhet (INTE ALLS AVUNDSJUK). Det hade dessutom precis blivit varmt nog att kunna gå ute i kortärmat vilket vi tog tillvara på genom att ta en kvällsprommis efter middagen. Jag blev väldigt förtjust i denna plåttjur:

Picknick nummer 1
Sedan var det dags för Anna att fylla 23 år! Det firade vi med picknick i botaniska trädgården:

Anna njuter av sin birthday:

Picknick nummer 2
I fredags ar det dags för nästa picknick, även den i botaniska trädgården. Denna gång hade jag sällskap av Mary och Isabelle så såklart blev det mycket prat om när vi alla tre bodde i Tokyo…

 

Roadtrip
I lördags åkte jag, Lina och Gesine på en liten roadtrip! Med hjälp av Linas mormors bil och några Skånekartor lyckades vi ta oss från Lund till Ystad (vilket var sååå fint men sämst som jag är tog jag inga bilder), Ales stenar (där vi kände oss turistiga), Sandhammaren (där det blev en tredje picknick haha) och avslutningsvis Simrishamn. Lina var chaufför, jag var något slags kartläsare och Gesine satt i baksätet som moraliskt stöd, haha! Det var hur som helst en väldigt fin dag:

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/picknickroadtrip/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *