Maxad adventstid

Hej!
Nu befinner jag mig äntligen i Norrbotten igen för att tillbringa jul och nyår tillsammans med min familj. Det är ovanligt mycket snö här för att vara i december och det känns så juligt och mysigt. I Lund gjorde jag mitt bästa för att njuta av avdventstiden trots att där inte fanns så mycket snö…

2:a advent
På lördagen var vi ett gäng hemma hos Gesine och Philip. Vi gjorde världens fulaste marsipanfigurer (jag gjorde ängeln) och sedan blev det bak och fik och smällkaramells tillverknining. Eftersom jag varken gillar att baka eller göra smällkarameller så satt jag bara och bidrog med min närvaro (hehe)…. Vi spelade även ett spel som jag förlorade så jag kommer inte att gå in på fler detaljer om det… Men hur som helst så var det en väldigt lyckad dag. På kvällen när vi gick hem följde Nicole hem till mig en stund och åt lite mat (man kan inte bara leva på lussekatter)! På söndagen var vi sedan bjudna på julbrunch hemma hos Silja. Vi lagade SÅ MYCKET MAT och jag stannade kvar där ända till 17-tiden. Med andra ord, lååång men trevlig brunch! På måndagen träffades några av oss igen hemma hos Silja för att se på Love Actually eftersom det är VÄRLDENS BÄSTA JULFILM.

3:e advent

Nu i fredags hälsade jag på hemma hos Lina och drack ungefär 2.000 koppar te med mjölk innan jag 01.30 begav mig hemåt. I lördags packade jag och städade lite i mitt rum inför hemfärden på måndagen. Sedan gick jag en sväng på stan och insöp julkänslan som kom med all fin belysning. På söndagen gick jag och några från min korridor på nationsbrunch vilket var en trevlig start på 3:e advent. På kvällen träffades jag, Lina, Anna och Gesine hemma hos Lina där vi lagade middag, drack vin och spelade spel! Sedan var det bara att önska varandra god jul och gott nytt innan man traskade hem i halkan. Igår spenderades sedan med att resa hemåt! Nu ska jag nog gå och koka mig en kopp te, ha en bra vecka!

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/maxad-adventstid/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 24-årig sverigefinsk juriststudent som för tillfället är bosatt i Nagoya, Japan. Jag är en morgonmänniska som gärna kliver upp okristligt tidigt även om jag inte måste. Väl vaken ägnar jag mig gärna åt att lyssna på makabra radiodokumentärer, skriva (blogginlägg, listor, dagboksinlägg, noveller), läsa romaner, eller gå på karaoke. En annan viktig del av min personlighet är att få uttrycka mig genom kläder och smink. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg under 2019 till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *