Lavendel och yoga

Hejsan!
En dryg månad har förflutit sedan jag kom tillbaka till Lund efter Asien-resan. Hösten är här och det känns väldigt skönt! Jag har kommit igång med mina rutiner samt äntligen fått plocka fram mina höstkläder (d.v.s mina fina kläder). Det är fortfarande ganska varmt dagtid men kvällarna är underbart mörka vilket leder till att jag eldar upp ett paket värmeljus i veckan (minst). Jag känner mig väldigt optimistisk inför framtiden och gladare än på länge… någon höstdepression tycks det inte vara läge för!

Nu under hösten har jag börjat gå på yoga varje vecka och jag måste erkänna att jag är frälst! Jag har gått på yoga tidigare och har upplevt det som ganska jobbigt eftersom jag är SÅ JÄVLA OVIG (min 49-åriga mamma är mer vig än jag)… Men skam den som ger sig! Jag går just nu främst på yinyoga vilket inte har så mycket med styrka att göra utan endast stretching och andning och jag känner verkligen att jag gjort framsteg. Jag har kommit till den nivån att jag faktiskt kan gå ner i en position och pressa lite för att det ska kännas mer (förut brukade jag aldrig kunna göra en enda position helt) haha!

Nu ska jag nog ta och lägga en ansiktsmask och tända mina nya lavendelvärmeljus. Ha en fortsatt skön söndag!

Känner mig höstfin i mina jade-gröna örhängen från Vietnam:

Känner mig alltid så piffig på hösten efter att ha gått omkring och svettats i fula shorts under sommaren:

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/lavendel-och-yoga/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *