Jag dansar till the Cure och jag försöker att borsta ur mitt hår

Då var det äntligen söndag igen! Av någon anledning lyser måndagsångesten med sin frånvaro och jag sitter lugnt i min säng och sippar på lite grönt te i min Tintin-mugg. Igår kom jag i säng vid 02.30 så jag känner mig lite sliten men det var det värt. Jag var på nation helt ensam för första gången och det gick hur bra som helst! Först var jag lite tveksam om huruvida jag verkligen skulle gå eftersom jag inte fick med mig någon av mina vänner  vilket gjorde mig orolig över att bli helt ensam men eftersom det utlovades ENDAST 80-tals musik så var jag  bara tvungen … Och det visade sig att jag oroat mig helt i onödan för i slutänden hade jag en superkul kväll! Nu försöker jag att vakna till eftersom jag dels är ansvarig över korridorsstädningen denna vecka samt har en utbildning ikväll med ett eventuellt framtida jobb.
***
Nästa vecka är det dags för tenta… äntligen! Jag vill bara göra bort den så att vi kan börja med nästa område som jag verkligen ser fram emot d.v.s straffrätt. Dessutom är nästa helg helt uppbokad så jag hoppas att veckan bara sveper förbi. Kanske kommer den också, likt denna vecka, att fyllas med spartanska luncher i mina nya matlådor av glas, övningstentor som utlovar ”You will be reborn in an irresistible body”  och timmar av att försöka få håret att se ut som ett fågelbo värdigt en partytjej på 80-talet. Men vem vet?

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/jag-dansar-till-the-cure-och-jag-forsoker-att-borsta-ur-mitt-har/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *