Halvvägssittning+TDC

Hejsan!
Idag tänkte jag posta lite bilder från denna helg då vi firade att vi kommit halvvägs genom jursitprogrammet samt från förra helgen då vi hade TDC i korridoren! Enjoy~

Innan sittningen så samlades vi hemma hos Gesine där vi drack prosecco medan jag fixade allas hår! Tack Philip för alla fina bilder du tog på oss:

3-rätters middag på Grand Hotel:

Lite frisyrbilder:

Och några bilder från förra helgens TDC… Temat i mitt rum var Hippie/Peace and Love:

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/halvvagssittningtdc/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 24-årig sverigefinsk juriststudent som för tillfället är bosatt i Nagoya, Japan. Jag är en morgonmänniska som gärna kliver upp okristligt tidigt även om jag inte måste. Väl vaken ägnar jag mig gärna åt att lyssna på makabra radiodokumentärer, skriva (blogginlägg, listor, dagboksinlägg, noveller), läsa romaner, eller gå på karaoke. En annan viktig del av min personlighet är att få uttrycka mig genom kläder och smink. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg under 2019 till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *