Food prep

Hej!

Idag känner jag mig verkligen huslig då jag spenderat en hel del tid i köket. Inte för att jag är särskilt bra på att laga mat men jag försöker i alla fall!

Lite ägg och kött till veckans luncher och middagar…

Svampsoppa till söndagslunch!

Kokar egen buljong med märgben, lök och morot.

 

Nu ska jag snart ta mig en prommis (om det inte börjar regna igen…) och sedan köra på mitt obligatoriska söndagsspa vilket innebär nagelfix, ansiktsmask, fotvård och en lååång varm dusch! Ha en skön söndag allihopa!

 

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/food-prep/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 24-årig sverigefinsk juriststudent som för tillfället är bosatt i Nagoya, Japan. Jag är en morgonmänniska som gärna kliver upp okristligt tidigt även om jag inte måste. Väl vaken ägnar jag mig gärna åt att lyssna på makabra radiodokumentärer, skriva (blogginlägg, listor, dagboksinlägg, noveller), läsa romaner, eller gå på karaoke. En annan viktig del av min personlighet är att få uttrycka mig genom kläder och smink. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg under 2019 till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *