Food prep

Hej!

Idag känner jag mig verkligen huslig då jag spenderat en hel del tid i köket. Inte för att jag är särskilt bra på att laga mat men jag försöker i alla fall!

Lite ägg och kött till veckans luncher och middagar…

Svampsoppa till söndagslunch!

Kokar egen buljong med märgben, lök och morot.

 

Nu ska jag snart ta mig en prommis (om det inte börjar regna igen…) och sedan köra på mitt obligatoriska söndagsspa vilket innebär nagelfix, ansiktsmask, fotvård och en lååång varm dusch! Ha en skön söndag allihopa!

 

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/food-prep/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *