Finfina besökare: Ingeborg och min familj

Hej!
Jag är så dålig på att uppdatera… Och det är inte för att det inte finns något att uppdatera om. Inte heller beror det på att jag är för lat för att skriva (eller?). Anledningen är att jag tycker det är så sjukt jobbigt att ladda upp bilder (trots att synkronisering från min mobiltelefon till min dator sker automatiskt). Men nu får det fan vara dags, för ligger månader bakom! Så i detta inlägg tänkte jag skriva om 2 besök jag fått här i japan:

Under vårlovet, i slutet av mars, kom min vän Ingeborg och hälsade på mig. Alltså. Det var typ det bästa som hänt mig på länge! Var så himla roligt att få lite besök, och dessutom var timingen helt perfekt: vädret var kallt MEN körsbärsträden stod i full blom. Hon stannade en vecka och det var underbart! (Förutom att jag orsakade henne lite problem sista dagen, förlåt!!!)

Det andra besöket kom i slutet av april och det var inga mindre än min familj (yes, allihopa: mamma, pappa, bror)! De stannade längre än en vecka och det var också superkul. Vädret var kanon och vi hann även med en dagstur till Kyoto! Och eftersom de hälsat på mig förut, när jag bodde i Tokyo 2015, så var det inte lika jobbigt när de åkte hem och lämnade mig kvar. Bara lite jobbigt.

Här kommer i alla fall lite bilder från dessa två besök (inser nu att jag inte tagit överdrivet många, så har inget super urval direkt, haha)!

Besök 1:

Besök 2:

SLÄKT?!?!

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/finfina-besokare-ingeborg-och-min-familj/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 24-årig sverigefinsk juriststudent som för tillfället är bosatt i Nagoya, Japan. Jag är en morgonmänniska som gärna kliver upp okristligt tidigt även om jag inte måste. Väl vaken ägnar jag mig gärna åt att lyssna på makabra radiodokumentärer, skriva (blogginlägg, listor, dagboksinlägg, noveller), läsa romaner, eller gå på karaoke. En annan viktig del av min personlighet är att få uttrycka mig genom kläder och smink. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg under 2019 till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *