Finbesök från Japan

Måndag

På senaste tiden har jag inte varit lika kreativ när det kommer till mitt utseende. Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att testa nytt smink och nya frisyrer men på senare tid har jag låtit min lata sida ta över. Därför bestämde jag mig för att jag skulle utmana mig själv att ta några selfies varje dag för att motivera mig till att börja experimentera mer igen!

Tisdag

I tisdags träffade jag Isabelle på eftermiddagen. Vi tog en fika i stan och pratade (i några timmar). Dessutom fick jag agera budbärare; jag fick ge Isabelle en alla-hjärtansdagspresent från Kevin som åkt hem till Australien någon vecka tidigare…

Onsdag

I onsdags var vi några stycken som gick och åt tacos efter skolan… Förutom det så hände det inte mycket… Förutom att jag kände mig fin i håret, haha!

Torsdag

I torsdags hade jag en del för mig. Efter föreläsningen hade jag några möten; har en spännande utmaning framför mig! Dessutom promenerade jag iväg till Nicole på kvällen för lite fotografi-tips. Det var mycket intressant för jag visste verkligen NADA dessförinnan!

Fredag

På eftermiddagen kom Frida till Lund. För er som inte läst här innan så är Frida min och Isabelles kompis från Japan. Jag har inte träffat henne sedan jag åkte hem till Sverige i augusti 2015 så det var verkligen ett kärt återseende! Efter att vi ätit middag kom Lina, Gesine, Mary och Isabelle över och vi hade en liten tjejfest. Vi kalasade på lite japanska snacks och umeshu (plommonvin typ) som Frida tagit med sig från Tokyo. Efter några timmars vinpimplande lyckades vi ta oss ner till Gesines kök för att äta chokladbollssmet, haha! Planen om att vi skulle gå ut och dansa gick i stöpet… men kul hade vi ändå.

Ovan: Jag på dagen utan sminkade ögon

Nedan: FEST!

Frida (the cat)!!!!

Lördag

På lördagen såg jag precis ut som på fredagen (både på dagen och natten)! Vi inledde dagen med en superbrunch på Helsingkrona nation. Eftersom vädret var så dåligt spenderade vi sedan dagen på mitt rum. Förutom att gå igenom vad som hänt i allas respektive liv, så såg vi på melodifestivalen och lagade asiatisk wok till middag! Vid 23-tiden lyckades vi äntligen komma iväg ut på klubb (som vi misslyckats med kvällen innan). Det var Woodstock-tema och det var helt amazing!

Söndag

Igår åkte vi tre till Emporia för att shoppa! Och trots att det är i slutet av månaden och jag inte har överdrivet med pengar så tänkte jag… varför inte köpa en ny kjol och en ny bh?! Till middag åt vi på Max -herregud! Kosthållningen under denna helg har varit allt annat än hälsosam men jag tror att jag tog hem priset när jag åt 5 små papperbehållare med ketchup till min mat. Isabelle och Frida gjorde narr av mig hela tiden och trodde att jag skämtade när jag kom med min bricka. Men ärligt talat, hur gott är det med pommes utan ketchup? Väl hemma hos mig igen så blev det romantisk film innan läggdags!

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/finbesok-fran-japan/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *