Bästa. födelsedagen. EVER

Hejsan! I fredags fyllde jag 23 år vilket jag firade med lite fest på kvällen. Igår mådde jag som jag förtjänade (…) men var ändå på SÅ BRA HUMÖR. Kanske för att det var min bästa födelsedag hitintills! Något som jag insett är hur mycket bättre livet faktiskt blir. Förut hade jag ibland lite åldersnoja, typ ”jag är snart vuxen och jag har inte åstadkommit någonting” och dylika tankar. Så sjukt egentligen. Men man har ju alltid hört att man ska njuta medan man är ung och att man inte har något ansvar när man är ung så man kan lika gärna leva det goda livet så länge man kan. I mitt huvud så skulle peaken i livet vara när man fyllde 16. Men ärligt talat, vem gillar att vara 16 år? 16 suger. Då är jag hellre 23, 45 eller 72. Inte för att jag hade en dålig barndom eller nåt, utan bara för att det är mycket roligare att vara vuxen (vilket man visste redan som barn att det skulle vara)! Hur som helst, här kommer lite bilder från min födelsedag:

Amanda, jag, Nicole och Rebecka:

På dagen såg jag ut såhär:

Och på kvällen såhär:

När jag gick in till korridorsköket så upptäckte jag att det var pyntat! (Det visade sig att det var Megans idé!) 

Av Nicole fick jag en jättefin presentpåse fylld med minnen:

Av Silja och Anders fick jag en fin blomma och av min granne Sarah fick jag en liten tavla:

Av Rebecka och Amanda fick jag någonting som kan komma till användning nästa fest:

Fick även te av Mary och choklad av flera andra vänner! Tack för alla fina presenter! 

På lördag förmiddag förvånade jag mig själv genom att inte se bakis ut alls fast jag på insidan var hälften döende (och hälften happy-happy i och för sig)! Det kanske hade med baskern att göra? Man är alltid fin i basker. 

Om du gillar min blogg får du gärna dela den:
Facebook
RSS
Email
Google+
http://www.rebeckamattsson.se/livet/basta-fodelsedagen-ever/
Pinterest

Mitt namn är Rebecka och jag är en 25-årig sverigefinsk kvinna (är det inte lite töntigt att kalla sig för tjej när man är vuxen?) som för tillfället är bosatt i Stockholm. Mina intressen inkluderar bl.a. att klä mig som en sekreterare på 60-talet, lyssna på blodiga radio-dokumentärer och skriva brev. Min vision är att jag ska kunna utveckla mina blogginlägg till att bli lite mer personliga och lite mer intressanta. Förhoppningsvis kommer jag kunna ventilera mina tankar och idéer mer fritt än vad jag tidigare gjort… Jag hoppas att ni som av någon anledning hamnat här hittar något att läsa, och jag tar gärna emot mejl eller kommentarer med synpunkter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *